Om Aura4Laura

 

 

Aura4Laura er en livsstilsbutik, der primært henvender sig til kvinder - både i sit sortiment og i sit visuelle udtryk. Stilen er vintage glamour, english country style og romantik. Vores sortiment er kvalitetsmæssigt højt, og vi har bestræbt os på at finde et udvalg af produkter, som ikke findes alle steder.

 

Vi vil hele tiden få nye varer fra både indland og udland, da vi hele tiden vil prøve at forny os. En del af vores sortiment er desuden lavet af unge og nye kunstnere, og mange ting er håndlavede. Af de største danske leverandører har vi House Doctor, Nordal, Chic Antique, Columbine og Ib Laursen, men også udenlandske levarandører af fuglehuse og udklædning præger vores udvalg.

 

Aura4Laura's gaveservice er et totalkoncept. Du kan finde gaver til dig selv, til dine veninder, til dine børn og til din mand. Du kan få din gave pakket ind på mange forskellige måder og du kan skrive et personligt kort til gavemodtageren.

 

Vi håber, du vil kunne finde god inspiration til dine gaver, og at vores gaver vil glæde dem, som modtager dem - også dem til dig selv.

 

God fornøjelse med din shopping

 

Dorthe Helsby
Indehaver af Aura4laura ApS